Do u LIKE this blog ?


Diary About Us Tutorial Contact Order Forms Resepi
MXM Member Card

Salam sejahtera..


Di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua satu peluang keemasan; Kad Keahlian yang memberikan insuran perubatan dengan pakej menarik dan sekaligus memberi PELUANG MENJANA PENDAPATAN KEPADA KITA SEMUA…


Berapa ramai di kalangan kita membeli insuran perubatan…

Berapa ramai yang membayar setiap bulan…

Berapa ramai yang dapat berjimat / berpeluang dapat PERCUMA!


Ramai di kalangan kita membayar purata sekurang-kurangnya RM150 setiap bulan untuk insuran perubatan..

Kini anda pasti ingin tahu bagaimana kita semua boleh berjimat separuh dari jumlah tersebut.. ATAU sebenarnya anda boleh dapatkan dengan PERCUMA!


Banyak syarikat insuran perubatan di luar sana, TETAPI kami menawarkan perlindungan yang lebih baik (pakej menarik) dengan kos yang cukup murah! dan berpeluang dapat PERCUMA!


Saya yakin anda semua akan kenal senarai syarikat di bawah; dan semuanya bersama-sama dengan kami!


1.PATHLAB HEALTHCARE
2.MCIS ZURICH
3.PACIFIC INSURANCE BERHAD
4.TITANIUM FOOD
5.MARCO PIZZA
6.KING CRAB
7.MOMENTUM GYMSaya akan berikan info ringkas yang berkaitan dan saya pasti anda akan teruja!


Menariknya ahli juga akan mendapat ahli Gym PERCUMAdiskaun di Klinik Medijaya, diskaun makan di Marco Pizza, diskaun 50% di Titanium.


Lebih menarik lagi, pemegang kad keahlian juga dilindungi ISOS – SOS Antarabangsa,pemberi khidmat bantuan kecemasan dan perubatan terulung di dunia. (Sila lihat di you tube MXM movie presentation) atau di facebook saya ROSNAINA BT KARTIMAN.

Sekarang saya akan perkenalkan latar belakang syarikat yang mengeluarkan Kad Keahlian hebat ini supaya anda jelas bahawa ini merupakan tawaran yang sah dan hebat!


Kami dikenali sebagai MXM.

Ditubuhkan pada 1998, hari ini MXM Internatioanal Sdn Bhd (251435-D) (AJL93246) merupakan salah satu syarikat utama yang memberikan khidmat penjagaan kesihatan dan insuran perubatan. Merupakan syarikat yang bernaung di bawah konglomerat Kam Holdings dan juga syarikat bersekutu dengan PATHLAB, MXM hari ini telah mempunyai hampir 50,000 ahli di seluruh negara di bawah urustadbir Presiden dan juga CEO syarikat, Dato’ Marcus Kam.


Sebagai sebuah syarikat yang komited untuk memberikan perlindungan kesihatan yang terbaik, MXM merupakan satu syarikat ulung di Malaysia yang menawarkan insuran perubatan dengan Kad Keahlian MXM (All-In-One Membership Program). Melalui PATHLAB Health Management’s (PHM) dan Pacific Insurance Berhad (PIB), MXM mampu memberikan insuran perubatan lengkap dan hebat. Dengan kerjasama penuh AAN, ahli dilindungi 24 jam dan dijamin mendapat bantuan perubatan / kecemasan di Malaysia. Dengan kerjasama MCIS Zurich, ahli juga diberi pilihan untuk dilindungi dengan Term Life dan 36 Critical Illness Protection.


MXM International kini mempunyai menara 14 tingkat di Phileo Damansara II (HQ), juga pejabat-pejabat cawangan di seluruh negara, Pulau Pinang, Ipoh, Melaka, Johor Bahru, Sibu, Kuching, Sandakan dan Kota Kinabalu.


Merupakan peneraju ulung kad keahlian lengkap; pengurusan penjagaan kesihatan dan insuran perubatan, MXM yakin akan menjadi pelopor di Malaysia dalam masa terdekat!


Website rasmi syarikat;
http://mxm.com.my/

The awards;
http://mxm.com.my/awards.html

”ONE TIME SUBMISSION, LIFE TIME COMMISSION”


Menjana pendapatan RM30,000 (atau lebih) setiap bulan dengan MXM..???


SERENDAH RM128** ANDA BOLEH MULA JANA PENDAPATAN HEBAT!


Sekiranya anda perlukan maklumat lanjut, hubungi saya pada bila2 masa, Rosnaina 019.766.3369. Saya juga mengalu-alukan satu perjumpaan untuk presentation tawaran hebat ini (interesting and very very rewarding program).


Semoga anda berjaya,


Saya tercari-cari dan berfikir bagaimana ingin melindungi keluarga saya dengan serba-serbi lengkap. Amat sukar bila difikirkan. Tetapi oleh kerana tanggungjawab ini saya terjumpa dengan sebuah syarikat yang amat bagus rupanya. Saya boleh memiliki polisi insurance perubatan dan insurance nyawa yang amat tinggi nilainya dan saya boleh dapatkan dengan kos amat rendah atau FREE sebenarnya. Hanya perlu kongsikan cerita ini dan mendapat rebate RM30.00 jika seorang yang ingin membeli polisi seperti saya. Mmmm tentu anda pun ingin seperti saya membeli insurance tetapi tidak perlu membayar bulanan !!!

Bayaran Insurance dari serendah RM128.00 sebulan sahaja ATAU anda boleh dapat dengan PERCUMA sebenarnya.


Dengan Pacific Insurance atau beserta MCIS Zurich Insurance
anda akan mendapat FREE voucher medical checkup 45 test di Pathlab dan FREE setiap hari di Momentum gym
dan banyak lagi discount menanti anda. !! Jangan lepaskan peluang ini

Cepat jangan lepaskan peluang KEEMASAN ini.

hubungi saya segera jika anda ingin mendapat kereta Myvi PERCUMA. tawaran sah sehingga 30/11/2009

WITH


AND PLUS THIS (IF YOU WANT EXTRA BENEFIT)YOU GET ALL THIS
FREE 45 SCREEN TEST AT


FREE AT MOMENTUM GYM

(location at Tmn Sentosa,JB)


what u can get from this MXM member cardMasa Berlalu Pantas